Kimmon naiset voitolla lohkonsa kärkeen

2.12.2019

Kimmo Volley jatkaa voitokkaasti lentopallon naisten kakkossarjassa neljällä peräkkäisellä voitolla. Sunnuntaina Ruokolahdella pelatussa lohkon kärkiottelussa Kimmon naiset voittivat Ruokalahden Rajun erin 3-0.

Ensimmäisen erän alkupuoli oli Ruokolahden hallinnassa erityisesti onnistuneen syöttöpelin ansiosta. Alun vaikeuksien jälkeen lahtelaiset kuitenkin pääsivät paremmin peliin mukaan ja pelin hallinta tasoittui. Erän ratkaisupalloissa Kimmon naiset osoittivat vahvuutensa ja voittivat erän pistein 22-25.

Myös toinen erä eteni tasaisissa merkeissä mutta Kimmon hallinnassa. Erä päättyi lahtelaisten voittoon pistein 21-25.

Kolmannessa eräs Ruokolahti sortui omiin virheisiin ja lahtelaiset voittivat erän lopulta helpohkosti pistein 21-25.

Uutisen alapuolella linkki otteluvideoon (painike).

Runkosarjan viimeinen ottelu pelataan Lahdessa Vipusenkadun salissa 15.12. klo 13. Silloin vastustajaksi saapuu Karhulan Veikot Kotkasta.  TK