KIVO D

Kausi 2017-2018
Valmentaja Sami Arola p.045-8655111
Apuvalmentajat Kimmo Papinkivi ja Seppo Hotokka
Juniorivalmentajat Emilia Koljonen ja Annika Arola
---------------------------------------------------------------------------

KiVo:n D tyttöjen isänpäivän viettoa Kausalassa 12.11.2017

D tyttöjen isänpäivän aamu kului mukavasti urheilun merkeissä Kausalan liikuntahallilla. Tällä kertaa ei ihan koko miehityksellä päästy matkaan, mutta hienosti jaksettiin pelata. Treenien vaikutukset alkavat jo näkyä suorituksissa. Suoritusvarmuutta saatu nostettua ja kolmen kosketuksen hyökkäyksiä tulee useampia pelissä.

Havaittavaa on myös treenauksen myötä mukaan tulleet odotukset menestymisestä ja paine pisteiden saamiseen. Osoittaa hienoa kilpailuhenkisyyttä ja tavoitteellisuutta, mutta on vielä tässä vaiheessa uraa tarkoitus taklata hauskuudeksi ja ilolla tekemiseksi.

Pelit lähtivät käyntii tiukalla rutistuksella X-Factorista, jolle kärsittiin tappio. BV vastaan eka erä oli pelillisesti ehkä onnistuneinta lentopalloa vaikkei voittoa saatukaan. Sisuuntuneina kahdesta ekasta ottelusta saatiin lopulta mielialaa nostattanut ja tarpeellinen voitto  2-1 Salpis Rock joukkueesta.

Voiton jälkeen oli mukava lähteä kotiin isänpäivän viettoon.

https://lentopallo.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=vb2017esuomi&sarja=TDT&lohko=2

21.11.2017 / Sami

 

KiVo:n D tyttöjen vieraspelien kausi alkuun 14.10.2017

D tyttöjen ensimmäiset vieraspelit pelattiin Järvenpäässä. Matkaa peleihin taitettiin sekä vanhempien kyydityksellä että lokoisasti pikkubussissa matkaten. JOJO:n vakaaseen ajotaitoon luottaen kyydissä olevien pelaajien silmät luppasivat kiinni menomatkalla ja kun taas paluumatkalla vasta valmentaja älysi ottaa tämän luxus mahdollisuuden hyödyksi.

Ekasta turnauksesta poiketen nyt D turnaukseen lähdettiin liikkeelle D ikäisten ryhmällä vahvistettuna vanhemmilla E tytöillä.

Pelit lähtivät käyntiin mainiosti heti ansaitulla otteluvoitolla.

Seuraavaksi tulikin vastaan jo edellisen turnauksen pohjalta kovaksi tunnettu Kausalan joukkue. Tämän ottelun ensimmäinen erä oli tyttöjen ehdottamasti parasta peliä antaen hienon fiiliksen niin tytöille itselleen, vanhemmille ja valmennukselle. Harmittavaisesti vielä taistelujen jälkeen pallot kääntyivät vastustajalle, mutta merkkejä taistelutahdosta on nyt näytetty.

Viimeinen ottelu oli tasaista tekemistä, mutta pieni turnausväsymys jo tuntui keskittymisessä. Hienoja onnistumisia kaikilta.

Pelien ohessa päästiin myös testaamaan tuomarointia ja kirjurointia. Hienoa huomata että noita tehtäviä ei oteta pelkästään velvollisuutena vaan niiden hoitamisesta suorastaan kilvoitellaan.
      

Nyt edessä 3 viikon harjoittelukausi syyslomineen ennen seuraavaa turnausta.

https://lentopallo.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=vb2017esuomi&sarja=TDT&lohko=2

14.10.2017 / Sami

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KiVo:n E/D tyttöjen kausi mukavasti alkuun 01.10.2017

E/D tyttöjen sarjakausi alkoi todellisella tulikasteella. Kotiturnaus järjestettävänä ja heti ensimmäisenä pelit isommassa D tyttöjen sarjassa. Tytöt käyneet treeneissä ja harjoitelleet ahkerasti koko syksyn, mikä oli myös nähtävissä jo pelikentällä. Todella huomattavaa oli aito into, pelaamisen ja toisiaan kannustamisen ilo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanhemmat ottivat määrätietoisesti kopin uusista asioista ja turnauksen järjestelyt sujuivat mallikkaasti. Vastuuottajia löytyi joka asiaan. Turnauspaikkana oli ”oma harjoitussalimme” Kalliolan koululla. Turnauspaikka oli todella hyvä pienten tyttöjen turnauksia ajatellen. Paikat hyvässä kunnossa ja järjestely toimi sujuvasti koulun/kunnan kanssa.

Tyttöjen pelit alkoivat hyvällä asenteella ja riemua päästiinkin huutamaan ilmaa ensimmäisen pelin päätyttyä. VOITTO! 2-0 X-Factor:sta. Pelaamisessa keskityttiin omaan tekemiseen ja syötöt upposivat kenttään yksi toisensa jälkeen. Hyvä me!

Joukkueen oma suorittaminen kehittyi pelien myötä, vaikka seuraavat vastustajat olivatkin sitten kovempia paloja purtavaksi. Kausala ja Blues hallitsivat lentopallotekniikkaa jo selkeästi paremmin ja näin ollen pystyivät pusertamaan 2-0 voitot meistä. Näistäkin peleistä KiVo porukka poistui hymy huulilla entistä nälkäisempänä kohti seuraavia treenejä.

Peleissä jännittäminen jätettiin lopulta vain valmentajan tehtäväksi. Kaikki tytöt pääsivät hienosti pelaamisen makuun ja pienet tömäykset sekä kolhut ohitettiin parin kyyneleen kautta hymyksi. Kannustushuudot on jo opeteltu niin pitkiksi rimpsuiksi, ettei aikuinen enää pysy perässä. Tästä se kausi lähtee.

https://lentopallo.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=vb2017esuomi&sarja=TDT&lohko=2

1.10.2017 / Sami

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

D -Tytöt Kausi 2015 - 2016

Kaudella 2015 - 2016 Kimmo Volleyn D -tytöillä ei ole omaa joukkuetta.
Mikäli olet syntynyt vuonna 2003 tai sen jälkeen ja olet kiinnostunut harrastamaan lentopalloa, ota yhteyttä C -tyttöjen valmentajiin
tai vastaavasti Salpiksen valmentajiin.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


D -juniorit 2014-2015 

Pelaajat: Annika Arola (#6), Ilona Valo (#3), Janita Kivioja (#1), Kamilla Kauppi (#19) 
               Linnea Taival (#4), Peppi Parviainen (#16), Iina Salminen (#2), Kerttu Torila (#5)
               (Kuvasta puuttuvat: Alisa Sihvonen ja Elizaveta Toiviiainen)

Valmentaja: Reijo "Repa" Hulkko
Joukkueenjohtaja: Suvi Kivioja

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

14.4.2013: D-pojat hienosti pronssille tiikerisarjan finaaliturnauksessa!

Vantaalla pelattua turnausta isännöi Keimolan Kaiku, joka oli yksi turnauksen ennakkosuosikkeja. Kimmon ja Keimolan lisäksi turnaukseen osallistuivat Vantaan Lentopallo, Korson Veto, Järvenpään Blues Volley, Karkkilan Pojat, Karhulan Veikot ja Puma Volley.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan tuli Blues Volley, jolle hävittiin tammikuussa ensimmäisessä turnauksessa 0-2. Tällä kertaa osat kääntyivät ja Kimmo oli ottelussa koko ajan niskan päällä. Lukemat olivat 2-0 (25-21, 25-17). Voitto tarkoitti sitä, että päästiin pelaamaan mitalisijoituksista.

Välierässä vastaan asettui Korson Veto, jolle pojat ovat jo kahdesti hävinneet aiemmissa turnauksissa. Peli oli erittäin tasainen, mutta korsolaiset vetivät erien lopussa ratkaisevan eron varsinkin hyvillä syötöillä. Ottelu päättyi siis Korsolle 2-0 (25-17, 25-21).

Viimeisessä ottelussa ratkaistiin siis pronssimitalien kohtalo. Vastaan asettui Puma Volley, joka oli saanut mukaan vain kolme pelaajaa. Molempien voittaessa yhden erän ottelun voittaja haettiin kolmannesta erästä. Puma hallitsi erän alkupuolta ja erä sekä koko ottelu näytti kääntyvän heille. Kimmo löysi kuitenkin uskomattoman taistelutahdon ja nousi lopussa ottelupallotilanteeseen 14-12. Puma pääsi vielä pisteen päähän, mutta ei enää sen lähemmäksi. Erä Kimmolle 15-13 ja koko ottelu 2-1. Näin kimmolaisten kaulaan pujotettiin ansaitut ja nimen omaan voitetut pronssimitalit!

Pronssijoukkueen turnauksessa muodostivat kapteenina toiminut Mikael Koljonen, Jaakko Geiveiler, Mikael Merenheimo, Aaro Kaasalainen sekä jälleen vakuuttavasti esiintynyt Emilia Koljonen. Lisäksi joukkueeseen kuului Marcellin Badi Ndema, joka ei päässyt mukaan finaaliturnaukseen.
Joukkueenjohtaja/huoltaja -tiimin muodostivat Ari ja Susan Koljonen. Valmentajina kauden aikana toimivat Janne Nuutinen ja Esa Kervinen.

 

9.3.2013: D-pojat voittivat kaikki ottelunsa Karkkilassa

Ensimmäisessä ottelussa Kimmo voitti Vantaan Lentopallon 2-0 (25-17, 25-14).

Toinen ottelu pelattiin Karhulan Veikkoja vastaan.
Ottelu päättyi Kimmolle 2-0 (25-12, 25-17).

Kolmannessa ottelussa pojat joutuivat tiukille kotijoukkue Karkkilaa vastaan. Voitto kuitenkin hienosti Kimmolle 2-1 (20-25, 25-19, 15-10).

Kimmon joukkueen muodostivat Marcellin Badi, Jaakko Geiveiler, Aaro Kaasalainen sekä Mikael Koljonen.


27.1.2013: D-tytöille kotiturnauksen ykkössija kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla

Ensimmäinen ottelu Salpista vastaan päättyi Kimmon 2-0 (25-12, 25-8) voittoon.

Toisessa ottelussa Kausalan Yritys oli tyttöjä parempi samoin 2-0 numeroin. Erät menivät 25-15 ja 25-19.

Kolmannessa ottelussa oli vastassa ehkä ennakkoon kovin vastustaja, Kouvolan Lentopalloilijat. Edellinen tappio oli tytöiltä jo kokonaan unohtunut ja kouvolalaiset saivat kokea 2-0 tappion. Eräpisteet olivat 26-24 ja 25-17.

Kimmo, Kausala ja Kouvola päätyivät turnauksessa kaikki neljään pisteeseen mutta Kimmo otti turnauksen ykkössijan eräpisteiden turvin.


26.1.2013: D-poikien Karhulan turnaus

D-poikien joukkue pelaa kevätkaudella tiikerisarjaa. Sarja alkoi Karhulan turnauksella.

Joukkueessa pelasi kaksi D-ikäistä poikaa, kapteenina toiminut Aaro Kaasalainen sekä viime syksynä lentopalloilun aloittanut Marcellin Badi Ndema. Heidän lisäkseen joukkueessa oli E-pojista Jaakko Geiveiler. Ensimmäiseen turnaukseen täydennystä piti hakea D-tyttöjen puolelta, kun E-pojissa pelaava Koljosen Mikael sairastui juuri vähän ennen turnausta ja isosisko Emilia lähti innokkaasti tuuraamaan.
 
Ensimmäinen peli oli Korson Vetoa vastaan. Eka erä oltiin vielä täysin unessa ja korsolaiset veivät sen 25-9. Toiseen erään tultiinkin jo aivan eri sykkeellä ja erä ratkesikin Emilian yli kymmenen pisteen syöttöputkeen. Empun välillä lyhyet ja välillä pitkät leijasyötöt olivat täysin vastustamattomia nostaa. Erä Kimmolle 25-12. Kolmas erä oli erittäin tasainen ja se ratkesikin aivan lopussa Korson hyväksi 15-12. Kokonaisuutena peli oli ensimmäiseksi peliksi ihan hyvää, kun pahin jännitys saatiin purkautumaan. Vastustajan valmentaja oli muuten sanonut jossain vaiheessa omilleen: "Älkää syöttäkö tuolle tytölle".
 
Toisessa pelissä oli vastassa kotijoukkue Karhula. Heillä oli vielä melko kokematon ja nuori joukkue ja ottelu ratkesi siihen, että vastustaja ei saanut meidän syöttöjä nostettua. Peli selvästi meille 2-0 (25-6, 25-6). Emilian syöttöputki kesti parhaillaan lähes parinkymmenen pisteen verran. Myös muutkin pelaajat saivat hyviä syöttöputkia aikaiseksi.
 
Kolmas peli oli Blues Volleyta vastaan. Vastus oli nyt selvästi kovempi ja ensimmäinen erä taisteltiin tiukasti loppumetreille saakka. Kimmo osoitti hyvää taisteluhenkeä nousemalla 15-21 -tappioasemasta 20-21 -tilanteeseen. Lopussa Blues kuitenkin oli parempi ja voitti erän 25-22. Toisessa erässä alkoi jo väsymys painaa ja keskittyminen ei ollut enää parhaimmillaan. Erä vastustajalle 25-19 ja koko peli 2-0.
 
Kaikki pelasivat turnauksessa erittäin hyvin ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin seuraavaan turnaukseen, joka pelataan parin viikon päästä.

- Janne

D-tyttöjen syyskausi päätökseen Hikiällä 8.12. !                                                                                  

Tytöillä oli 4 peliä , joista 2 ekaa hävittiin ihan pystyyn 2-0 molemmat . Tytöt oli vat ihan unessa molemmissa peleissä eikä normaalia yrittämistä löytynyt nyt keneltäkään . Kolmaspeli sitten alkoi liki normaalilla pelillä ja eka erä voitettiin suht helposti . 2. erä sitten taas velttoilua ja tappio . 3. erä sitten taas normaalilla pelillä voittoon . 4. peli oli sitten sarjan voittajaa vastaan ja tytöt löysivät jo taistelumieltä . Eka erä tosin hävittiin niukasti mutta 2. erä voitettiin . 3. erä kulki meidän merkeissä ; puolia vaihdettiin 8-1 ja saatiin vielä useampi ottelupallo 14-8 tilanteessa mutta turpiin tuli omilla helpoilla virheillä 14-16 . Tämä oli runkosarjaa koko syksy . Keväällä sitten pelit jatkuvat aina mitallipeleihin asti !!!


10.11. Nummi-Pusula

2. turnaus ja uudet kujeet ! Eka peli ja eka erä jatkettiin ihmettelyä . Toiseen erään tytöt tuli pelaamaan ja se voitettiin !

Kolmas erä taas ihmeteltiin . Tappio 2-1 !Toinen peli oli taas normaalia osaamista ja helppo voitto 2-0 .

Hävittiin samalle porukalle 2 viikkoa sitteen 2-0 .Viimeinen peli alkoi edellisen helpon pelin pohjalta kauluksen-napit auki ja turpiin 8-25.

Toinen erä tasaista vääntöä , mutta tappio 25-21 . Tästä on hyvä lähteä kohti kotiturnausta 24.11. !! Mennään kokoajan kohti parempaa !

Mukana oli nyt koko D-tyttöjen joukkue ; Camilla , Emilia , Nora , Elina ja Jatta .

Kaikki tulokset löytyvät täältä.

 

 

27.10 Perttula turnaus kävi hyvästä harjoituksesta !

Kolme peliä ja kolme tappiota .  Ihmeteltiin muiden pelaamista , eikä tehty mitä osataan !

Mukana; Camilla , Emilia , Nora , Elina ja lainalla E-tytöistä Siiri ! Siiri pelasi hyvän pelin !!!!!

1. turnauksen tulokset:

Perttulan-Tähti I DT - Pusulan Urheilijat-58 DT               0-2 (11-25, 18-25)

Perttulan-Tähti II DT - Kimmo DT                                       2-0 (25-13, 25-22)

Pusulan Urheilijat-58 DT - Perttulan-Tähti II DT              0-2 (21-25, 23-25)

Hausjärven Hurrikaanit DT - Perttulan-Tähti I DT            2-0 (25-23, 25-17)

Perttulan-Tähti I DT - Kimmo DT                                         2-0 (25-13, 25-11)

Pusulan Urheilijat-58 DT - Hausjärven Hurrikaanit DT  2-1 (25-15, 14-25, 15-10)

Perttulan-Tähti II DT - Perttulan-Tähti I DT                         2-0 (25-7, 26-24)

Kimmo DT - Perttulan-Tähti II DT                                         0-2 (18-25, 13-25)